Alyvuogių aliejus Rock’n R’Olive Arbequina + makaronai dovanų

13.90 

Subtilaus skonio su prinokusių vaisių natomis ir švelniu paskoniu.

Geriausia derinti su keptomis daržovėmis, salotomis, makaronais, skrudinta duonele. Tinka prie paukštienos bei baltos žuvies patiekalų.

Pagamintas iš Arbequina veislės alyvuogių, augančių kalvotoje teritorijoje apie 500 m. aukštyje ir apsuptos turtingos laukinės gamtos. Švelniai vaisiškas, pasižymi žalių pomidorų lapų, šviežiai nupjautos žolės, artišokų ir obuolių aromatu. Puikaus skonio, šilkinės tekstūros, minkštas ir subtilus.

Aliejaus rūgštingumas: 0.12 %; Polifenoliai – 347 mg/kg

Šis ypač tyras alyvuogių aliejus yra itin žemo rūgštingumo. Žemo rūgštingumo alyvuogių aliejai tinka kepimui.

Gamintojas: Casas de Hualdo, Ispanija

Neturime

Aprašymas

Aliejus:

Sudedamosios dalys: Aukščiausios kokybės pirmo spaudimo ypač tyras alyvuogių aliejus, išgautas tiesiogiai iš alyvuogių mechaniniu būdu.

Maistinė vertė:100 ml: energetinė vertė: 823,5 Kcal/ 3385,5 kJ, riebalų 91,5g, iš kurių: sočiųjų riebalų rūgščių 15,9 g, mononesočiųjų riebalų rūgščių 66,1 g, polinesočiųjų riebalų rūgščių 9,5 g, angliavandenių 0 g, iš kurių cukrų – 0 g, baltymų – 0 g, druskos – 0 g.

Makaronai:

Sudedamosios dalys: kietųjų KVIEČIŲ miltai, vanduo. Sudėtyje yra KVIEČIŲ.
Maistingumas 100g: energetinė vertė 1509 kJ / 356 kcal. Riebalų 1,5g, iš kurių sočiųjų riebalų 0,3g. Angliavandenių 70g, iš kurių cukrų 2,5g, skaidulinės medžiagos 3,2g, baltymai 14g. Gamintojas: Pastificio Felicetti spa, Via L. Felicetti 9, 38037 – Predazzo, Italija. Laikyti vėsioje, sausoje vietoje.

GERO STALO!

Gardaus maisto namai