Makaronai

Makaronų gamyba Dolomitinių Alpių širdyje: 1908 m. Makaronų gamintojo Felicetti priimtas iššūkis makaronų tešlai naudoti kalnų šaltinio vandenį ir džiovinti juos gryname kalnų ore.
Felicetti įvertinti už tvarumą „Forbes” tvarumo apdovanojimu, nes visada investavo į tvarumą.
Viena iš naujausių tvarumo iniciatyvų yra naujos pakuotės, pagamintos iš 100 % natūralaus grynos celiuliozės popieriaus, turinčio PEFC sertifikatą, gaminamo iš atsakingai tvarkomų miškų.

Gero stalo!

Jūsų maisto ir gurmaniškų gėrybių parduotuvė

Šioje svetainėje naudojame slapukus, kurie pagerina ir Jums pritaiko svetainės funkcijas bei padeda analizuoti srautą. Plačiau apie slapukų naudojimą:  Privatumo politika